onsdag 25. januar 2012

Nyttårsaften

Mamma dro til TanteIngrid å feiret nyttårsaften. Hun var ganske sjuk da hun dro (det ser dere på bilde) men hadde det kjempefint hos TanteIngrid, for hun tar så godt vare på mamma.

Konduktøren på toget gjorde stooore øyne når mamma kom med respirator, fukter, coughassist, hjertebrett og stooor koffert. Men må ha med mye når er syk og skal reise. Til vanlig trenger hun bare respiratoren, også har hun lagt igjen hjertebrettet til TanteIngrid, så ikke trenger å ta det med hver gang. 

Men, dette skulle handle om NYttårsfesten! Pent kledde gjester, som fikk servert malibu som velkomstdrink - mammas favoritt.

Menyen forøvrig besto av gåselever, pære og chili syltetøy på rugbrød. Etterpå fikk de servert kalkun (se neste inngell i morgen for how to beskrivelse), med amaldinepoteter (som mamma ikke spiste siden de har sånne farlige karbohydrater), kålrabistappe, rosenkål og tyttebærsaus. Meget meget velsmakende.

Tone og Kjell hadde bakt julekake til desert, den var kjempegod!


Ingen kommentarer:

onsdag 25. januar 2012

Nyttårsaften

Mamma dro til TanteIngrid å feiret nyttårsaften. Hun var ganske sjuk da hun dro (det ser dere på bilde) men hadde det kjempefint hos TanteIngrid, for hun tar så godt vare på mamma.

Konduktøren på toget gjorde stooore øyne når mamma kom med respirator, fukter, coughassist, hjertebrett og stooor koffert. Men må ha med mye når er syk og skal reise. Til vanlig trenger hun bare respiratoren, også har hun lagt igjen hjertebrettet til TanteIngrid, så ikke trenger å ta det med hver gang. 

Men, dette skulle handle om NYttårsfesten! Pent kledde gjester, som fikk servert malibu som velkomstdrink - mammas favoritt.

Menyen forøvrig besto av gåselever, pære og chili syltetøy på rugbrød. Etterpå fikk de servert kalkun (se neste inngell i morgen for how to beskrivelse), med amaldinepoteter (som mamma ikke spiste siden de har sånne farlige karbohydrater), kålrabistappe, rosenkål og tyttebærsaus. Meget meget velsmakende.

Tone og Kjell hadde bakt julekake til desert, den var kjempegod!


Ingen kommentarer: