tirsdag 28. juli 2009

Grønnsaksgrateng

Tantei lager supergod grønnsaksgrateng! Man kutter opp masse grønnsaker - her var det tomater, brokoli, løk, gullerøtter, kål, sjampinkonger, og tunfisk. Lar det stå en halvtimes tid i ovnen på 200 grader. Hell over en saus av korma og ost (her fetaost) og egg. Stekes en haltvime til, sånn at osten har smeltet mmm.

Den kan også lages med kyllingfilet og mozarella ost. Mamma syntes det var kjempegodt!

4 kommentarer:

hege sa...

Mmmm!
Nesten alt blir bedre med ost! ;)

Anita Oliva sa...

hmm.. ka e korma ??

Bling's blogg sa...

Korma er en indisk saus ting, som man får kjøpt på Ica feks. litt hot og veldig godt. Tantei bruker en "paste", som minner litt om tomatpurre i konsistens, men du kan også kjøpe den ferdig utblandet sånn at den har sauskonsistens.

Ann`s Side sa...

mmm.. nammis! nå er ikke tunfisk på boks min favoritt, men kanskje det smaker nammis her:D *må prøve*

pst: bilder av bebisene er ute i bloggen min;)

tirsdag 28. juli 2009

Grønnsaksgrateng

Tantei lager supergod grønnsaksgrateng! Man kutter opp masse grønnsaker - her var det tomater, brokoli, løk, gullerøtter, kål, sjampinkonger, og tunfisk. Lar det stå en halvtimes tid i ovnen på 200 grader. Hell over en saus av korma og ost (her fetaost) og egg. Stekes en haltvime til, sånn at osten har smeltet mmm.

Den kan også lages med kyllingfilet og mozarella ost. Mamma syntes det var kjempegodt!

4 kommentarer:

hege sa...

Mmmm!
Nesten alt blir bedre med ost! ;)

Anita Oliva sa...

hmm.. ka e korma ??

Bling's blogg sa...

Korma er en indisk saus ting, som man får kjøpt på Ica feks. litt hot og veldig godt. Tantei bruker en "paste", som minner litt om tomatpurre i konsistens, men du kan også kjøpe den ferdig utblandet sånn at den har sauskonsistens.

Ann`s Side sa...

mmm.. nammis! nå er ikke tunfisk på boks min favoritt, men kanskje det smaker nammis her:D *må prøve*

pst: bilder av bebisene er ute i bloggen min;)