Når mamma var hos Tantei fikk hun Malaysisk mat. Ser det ikk godt ut?
Nicole het kokken, hun jobberr sammen med Tantei og er her som Traniee fra Malaysia.
Retten består av kylling og sjampinjong som kokes i olje og vin og fersk ingefær.
Friske "fryed" grønnsaker, såsom fersk ingefær, gullerøtter, mais, kål og brokkoli.
Dette serveres med ris som er blandet med sprøstekt løk. I følge mamma kjempegodt!!
Du finner flere gode oppskrifter fra Malaysia på Kuali
lørdag 8. august 2009
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
lørdag 8. august 2009
Mat fra Malaysia
Når mamma var hos Tantei fikk hun Malaysisk mat. Ser det ikk godt ut?
Nicole het kokken, hun jobberr sammen med Tantei og er her som Traniee fra Malaysia.
Retten består av kylling og sjampinjong som kokes i olje og vin og fersk ingefær.
Friske "fryed" grønnsaker, såsom fersk ingefær, gullerøtter, mais, kål og brokkoli.
Dette serveres med ris som er blandet med sprøstekt løk. I følge mamma kjempegodt!!
Du finner flere gode oppskrifter fra Malaysia på Kuali
Nicole het kokken, hun jobberr sammen med Tantei og er her som Traniee fra Malaysia.
Retten består av kylling og sjampinjong som kokes i olje og vin og fersk ingefær.
Friske "fryed" grønnsaker, såsom fersk ingefær, gullerøtter, mais, kål og brokkoli.
Dette serveres med ris som er blandet med sprøstekt løk. I følge mamma kjempegodt!!
Du finner flere gode oppskrifter fra Malaysia på Kuali
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar